HENDI sockerkakssåg är designad tillsammans med världsmästaren i konditori – Paweń Mieszańska. Det är en pålitlig, exakt, hygienisk och mycket hållbar utrustning för korrekt och exakt längsgående skärning av sockerkakslager. Avsedd för både proffs och mindre erfarna kockar inom konfektyr, eftersom den är mycket enkel att använda och hålla ren.
Iögonfallande svart design: kropp tillverkad av hygieniskt anodiserad aluminium. Blad i rostfritt stål, det enda på marknaden med livsmedelskontaktcertifikat, lätt avtagbart och diskmaskinssäkert – garanterar hög arbetshygien. Fötter tillverkade av PTFE, vilket säkerställer bekvämt arbete på varje bänkskiva. Sågbladet är korrekt åtdraget och fixerat på ett fräst element – det böjer sig eller roterar inte under drift. Hålen för bladet är desamma på båda sidor – locket kan fästas på både vänster och höger sida. Utrustad med ett mått på kroppen – för att reglera tjockleken på sockerkakslagren: från 1 cm till 6 cm. Enkel sockerkakskurning, enligt konfektyrstandarden: 60x40 cm. Möjlig att exakt skära en rund sockerkaka med en diameter: från 5 cm till 40 cm. Bladlängd: 57 cm, med reglerbar höjd enligt måttet.
- Utmärkt balanserad, vilket säkerställer stabilitet och jämn skärning
- Snabbgör skärprocessen för sockerkaka med upp till 50 %
- Minskar produktionsförluster vid skärning av sockerkakor med 20 %
- Mycket exakt skärning resulterar i idealisk beräkning av slutprodukten, bestämning av mängden sockerkakor och slutpriset på den färdiga produkten.
- Måttet möjliggör exakt skärning utan behov av extra verktyg – alltid samma visuella effekt uppnås, varje sockerkaklager är identiskt