Svenska
SEK kr
HENDI japanska kniven Nakiri har en rak skäregg, utan spetsig spets. Bladet är fyrkantigt, tunt och brett vilket gör Nakiri till den bästa kniven för att skära grönsaker i mycket tunna skivor.
Tillverkad i Japan – traditionell japansk design. Alla knivar i denna serie utgör en komplett uppsättning för traditionell sushitillagning. Blad tillverkat av japanskt rostfritt stål SUS 420J2. Handtag tillverkat av poppelträ. Bladhårdhet: ca 53 HRC. Ej diskmaskinssäker.
Perfekt för att skära grönsaker i mycket tunna skivor. Rak kant, slipad på båda sidor. Fyrkantigt, tunt och brett blad utan spetsig spets för enkel förflyttning av hackade ingredienser.
- Traditionell japansk design – produkt tillverkad i Japan
- Perfekt för att skära grönsaker och örter, den kan skära i mycket tunna skivor
- Bred bladyta möjliggör snabb förflyttning av ingredienserna
- Eggen slipad på båda sidor
- Högkvalitativt poppelträhandtag
2000 objekt
Ny
No reviews