Svenska
SEK kr
Den japanska kniven HENDI Santoku är en japansk motsvarighet till en kockkniv, men något tunnare och kortare, och utmärker sig genom att skära i en enda nedåtgående rörelse utan att gunga. "Santoku" betyder tre dygder och hänvisar till knivens tre grundläggande funktioner: hacka, tärna och finhacka.
Den japanska kniven HENDI Santoku är en japansk motsvarighet till en kockkniv, men något tunnare och kortare, och utmärker sig genom att skära i en enda nedåtgående rörelse utan att gunga. "Santoku" betyder tre dygder och hänvisar till knivens tre grundläggande funktioner: hacka, tärna och finhacka.
Tillverkad i Japan – traditionell japansk design. Alla knivar i denna serie utgör en komplett uppsättning för traditionell sushitillagning. Blad tillverkat av japanskt rostfritt stål SUS 420J2. Handtag tillverkat av poppelträ. Bladhårdhet: ca 53 HRC. Ej diskmaskinssäker.
Eggen är slipad på båda sidor. Perfekt för en mängd olika uppgifter: hacka, tärna och finhacka.
- Traditionell japansk design – produkt tillverkad i Japan
- Eggen slipad på båda sidor
- Kan skära i ett enda nedåtgående snitt
- Högkvalitativt poppelträhandtag
- Perfekt för en mängd olika skäruppgifter
2000 objekt
Ny
No reviews