HENDI Mastervide Sous-vide-kokaren är ett kraftfullt verktyg som snabbt och effektivt värms upp till driftstemperatur. Sensorerna upprätthåller en stabil temperatur med en precision på 0,1 °C, vilket säkerställer att varje rätt tillagas till perfektion med maximal smak. Temperaturen kan ställas in på upp till 95 °C och timern på upp till 99 timmar, vilket ger allt och mer som behövs för sous vide-matlagning.
Slitstarkt hölje tillverkat av rostfritt stål och glasfiberförstärkt polyamid. Utformad för att passa alla runda eller fyrkantiga behållare/kastruller med ett minsta djup på 15 cm. Lämplig för behållare upp till 56 liter. Ställ in temperatur och tid på den lättanvända kontrollpanelen. Extremt exakt temperaturkontrollsystem – kan ställas in från 5 °C upp till 95 °C i steg om 0,1 °C. Timern kan ställas in från 1 minut upp till 99 timmar i steg om 1 minut. Snabb förvärmning tack vare 2000 W värmeelement. Propellern arbetar kontinuerligt för att säkerställa en stabil vattentemperatur i hela behållaren. Skyddet för låg vattennivå stänger av apparaten om det inte finns tillräckligt med vatten. Temperatursensor förhindrar överbelastning och överhettning.
- Mycket exakt, ställ in och bibehåll temperaturer i steg om 0,1 °C upp till 95 °C
- Kraftfull, kan värma upp till 56 liter vatten
- Mycket lätt att kontrollera och ställa in
- Snabb förvärmning tack vare 2000W värmeelement
- Lämplig för runda och fyrkantiga behållare